Kleding

Voor comfort, veiligheid en herkenbaarheid

Wielerkleding en –uitrusting is er niet alleen voor de herkenbaarheid en het comfort, maar ook voor de veiligheid. Naast de clubkleding (zie hieronder) is het dragen van een fietshelm en fietshandschoenen voor iedere renner verplicht, zowel tijdens trainingen als bij wedstrijden. Dit is voor de veiligheid. In de winter raden we ook overschoenen en een regenjack  aan.

Gesponsorde clubkleding dragen

HRTC DOK heeft een eigen kledinglijn. Wij zijn heel blij met al onze sponsoren waardoor we het contributiegeld zo laag mogelijk kunnen houden. Als wederdienst hebben we onze sponsoren beloofd dat alle leden op wedstrijden en tijdens trainingen de meest recente clubkleding met de sponsornamen dragen.  Daarom vragen we aan al onze renners om dit ook te doen. Onze sponsoren en clubkleding veranderen eens per drie jaar. Voor jeugdleden loopt dat aardig in de pas met de fysieke groei die ze doormaken. Bij je eerste lidmaatschap van minimaal een jaar krijg je bovendien een gratis fietsjasje van de club, met lange mouw.

Eerst passen, dan bestellen

Met de clubkleding van Bioracer kun je kiezen uit een breed assortiment kleding van hoge kwaliteit met een goede pasvorm. Ieder lid kan zelf zijn kleding uitkiezen en bestellen op de website van Bioracer. Omdat de kleding die je bestelt via de webshop speciaal voor jou wordt gemaakt, kun je die niet terugsturen. Daarom hebben we de mogelijkheid om alle kleding eerst te passen. Wil je passen maak dan een afspraak via kleding@hrtcdok.nl Noteer goed wat je wilt bestellen, zodat je dat op een later moment kunt invoeren op de webshop van Bioracer.

Bestellen via de webshop van Bioracer

Het bestellen van clubkleding doe je online, op de HRTC DOK webshop van Bioracer via de volgende link: Webshop Bioracer HRTC DOK. Om je bestelling in te kunnen voeren moet je eerst een account aanmaken. Bioracer levert de kleding uit via de club. Dit bespaart je de verzendkosten.

Bestelmomenten

Er zijn per jaar 3 bestelperiodes, de data worden bekend gemaakt via de “Nieuwsbrief”  Bestellingen worden steeds 8 tot 10 weken na de sluitingsdatum, van de webshop, afgeleverd.

Levering

Bioracer levert de kleding bij de club af. Je ontvangt via de club (nieuwsbrief) bericht dat je kleding er is. Vragen over de kleding of het assortiment kunnen gesteld worden via kleding@hrtcdok.nl

Clubreglement kleding

Download het Kleding reglement voor inzicht in de regels over de kleding.